CARP EXPERT UNI MATCH BOT
CARP EXPERT UNI MATCH BOT


Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Termékleírás

Carp Expert Uni Match bot

Modern megjelenés és minőségi anyagok jellemzik ezt a kiváló univerzális matchbotot.

Elegáns, kecses vonalvezetésével hívja fel magára a figyelmet a Carp Expert új generációs matchbotja. Az EVA és parafa anyagok kombinációjából készült nyél tökéletes ergonómiát biztosít. Emellett igazán fontos megemlíteni, hogy a markolat duplon borítása, késő őszi, kora tavaszi pecáknál, sokkal melegebb és kényelmesebb fogást biztosít, mint a parafa.

Az 5-25 gramm dobósúlyú bot az IM8-as karbonszövetnek és a 13 darabos könnyű Sic gyűrűsornak köszönhetően kiváló karakterisztikával rendelkezik, melynek köszönhetően könnyedén meghorgászhatjuk az ebben a módszerben igen távoli, 40-50 méteres távolságokat is.

A horgászbot akciója B, tehát fárasztás alatt a bot első harmada dolgozik jobban, majd terhelés hatására felkeményedik és a nyéltag felé átadva a terhelést őrli fel a horgon lévő hal erejét.

Ajánlott zsinórvastagság: 0,14 mm - 0,18 mm-ig
Ajánlott úszóméret: max. 20 gramm

A fentiek figyelembe vételével, egy igazán könnyen kezelhető, mindenes matchbotot kapunk, amivel élmény lehet a horgászat.


41. match Különösképpen a nagyhalas match horgászat során elengedhetetlen, hogy a kecses bottest megfelelő erőtartalékokkal rendelkezzen. Az IM8-as karbon technológiának köszönhetően olyan népszerű match botcsalád született, mely eredményesen veszi fel a küzdelmet a legvadabb nyurgákkal is.
2. Klasszikus fazonú parafa Klasszikus kialakítású, megfelelő hosszban, a dobáshoz szükséges erő kifejtéséhez megfelelő nyomatékot biztosító, teljes egészében minőségi parafából készült nyél.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TELESZKÓPOS BOTOKHOZ

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13022-390 BOT CARP EXPERT UNI MATCH 3,90M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 18 990 Ft 3,90 m35-25 gB136 cm264 g
13022-420 BOT CARP EXPERT UNI MATCH 4,20M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 20 490 Ft 4,20 m35-25 gB145 cm305 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT TELEMATCH BOT
23 990 Ft
KAMASAKI SUPER MATCH BOT
13 990 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL MATCH BOT 11'
19 990 Ft
BENZAR CONCOURSE MATCH BOT
24 990 Ft
MAVER LEVIA WAGLER BOT
38 990 Ft
MAVER MV-R UNIVERSAL TELESZKÓPOS BOT
30 990 Ft
A feltolós kapás bűvöletében
Megjelent: 2022-06-15 | Forrás: Szarka László | Írások

Miért éppen matchbottal? - tettem fel a nagyon is kézen-fekvő kérdést Frankó Zoltánnak, az Energofish Feeder Team versenyzőjének, amikor kora tavaszi dévérezésre hívott a Szeged közeli Frici tóra. Mert imádom a feltolós dévérkapás látványát, a többit meg majd a helyszínen. ...

Pontyra finoman
Megjelent: 2015-10-15 | Forrás: Energo Team | Események/Kiállítások

Ebben a videóban azt láthatjuk, hogy egy telepített tavon, ahol egyre óvatosabban táplálkoznak a potykák, egészen apró trükköket alkalmazva lehetünk eredményesek, most a végszerelék végletekig kikönnyítése volt a kulcs. No meg persze ismét volt némi etetőanyag és hozzá ...

Matchbotok születtek!
Megjelent: 2015-04-27 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A Carp Expert cég 2015. tavaszára nemcsak kiváló feederbotjaival örvendeztette meg a finomszerelékes horgászokat, ugyanebben az időben két valóban értékes tulajdonságokkal rendelkező matchbotot hozott forgalomba. Az eddig is szélesnek mondható választékhoz csatlakozott ...

Nincs kapcsolódó videó