ORSÓ KAMASAKI SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL
ORSÓ KAMASAKI SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Futása
Futása

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

A Kamasaki cég belépő kategóriás orsóját a dobon található jó minőségű fonott zsinór teszi igazán kiemelkedő darabbá társai között.

Tökéletes választás azoknak, akik most tartanak a középnehéz pergetés tudományának kezdeti szakaszán, s igénylik a fonott zsinór nyújtotta előnyök megismerését egyaránt.
A könnyű, mindössze 230 grammos negyvenes méretű orsó 3 csapággyal és egy tűgörgős visszaforgás-gátlóval rendelkezik.

A soklamellás fékrendszer tág határok között állítható és precízen adagolja a zsinórt a fárasztás során,így minimálisra csökken a halvesztés esélye. Mérete és kis súlya miatt jó választás rövidebb botokhoz wobblerezéshez, gumihalazáshoz és villantózáshoz egyaránt. Méretéből adódó univerzalitása a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti.
2. GRAFIT HÁZ kis súly Ezt az orsót már-már klasszikusnak mondható, az orsógyártásban gyakran használt grafitházzal szerelték. A grafitra jellemző strapabíró szerkezet és a kényelmes használathoz jelentős mértékben hozzájáruló kis súly teszi népszerűvé a horgászok körében.
1. GRAFIT (hagyományos) Az orsóra népszerű grafit dob került, mely kialakítását tekintve tradicionálisnak mondható, több évtizede jelen van a horgászpiacon.
1. ELSŐFÉK (általános) Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20590-400 ORSÓ KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 6 990 Ft 40003+1Elsőfék5,2:1GrafitGrafit0,20 mm / 110 m230 g


RYOBI ECUSIMA 5+1 ORSÓ
18 990 Ft
RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
55 490 Ft
44 390 Ft
BLACK FIGHTER SPIN ORSÓ
9 990 Ft
RYOBI ECUSIMA TM ORSÓ
18 490 Ft
RYOBI ARCTICA TM ORSÓ
44 990 Ft
35 990 Ft
RYOBI ZAUBER TM ORSÓ
48 190 Ft
Kezdő pergető kalandok
Megjelent: 2019-10-03 | Forrás: Pintarics Balázs | Írások

Miként válhat valakiből tapasztalt és eredményes pergető horgász? A választ még nem tudom, de elindultunk az odavezető úton. Történetemben kezdő horgászként szerzett tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Talán másoknak is segíthetnek az itt leírt gondolatok, meglátások ...

Nincs kapcsolódó videó