A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT NEO FEEDER RUNNER ORSÓ
CARP EXPERT NEO FEEDER RUNNER ORSÓ

Carp Expert NEO Feeder Runner orsó

Megújult a Carp Expert Feeder Runner orsó! A megszokott kivitel mellé, egy még masszívabb grafit ház társul, így az orsónk szebben fut és strapabíróbb is lett elődjénél. 6 golyóscsapágy, tűgörgős visszaforgás gátló, és egy esztétikus hajtókar is az orsó főbb jellemzői közé tartozik.

Az új típus két fele méretben érhető el a horgászok számára (5000-6000), melyek a medium és heavy feederesek igényeit tudják megfelelő mértékben kielégíteni. A kisebb változatra 0,25 mm-es zsinórból 170 méter fér, a nagyobbra 200 méter. Tehát bőven elegendő ahhoz, hogy egy-egy nagyobb dobás után legyen elegendő tartalék zsinórunk még halat fárasztani.

Ugyanúgy sekély fém dobos, mint az elődje, így akár fonott zsinórral, dobóelőkével is szerelhetjük, nem lesz semmi baja sem a zsinórnak, sem az orsó dobjának. Precíz első fékkel tudjuk beállítani a megfelelő fékerőt, a nyeletőfék szabályozó az orsó hátulján található.

Összességében egy nagyon jól működő és elérhető árú orsót kapunk, mely megfelelő odafigyeléssel és karbantartással évekig jó szolgálatot tehet számunkra.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Black Friday a Black Shadow pálcával
Megjelent: 2022-12-15 | Forrás: Szebenyi Péter | Írások

Megérkeztek a csípős hajnalok és a már-már minden napossá válnak a hideg, északi szelek is. Az esti fényváltásokkor sem kell már kétszer mondani, hogy öltözzek fel rendesen!  Ragadozó halaink az apróhal-rajok után indulnak amiket már nem lehet bárhol megtalálni. Célzottan ...

EFTTEX 2017
Megjelent: 2017-07-05 | Forrás: Gaudi Nagy Bálint | Írások

2016-08-30 Idén június 29.-július 1. között került megrendezésre a 36. EFTTEX (European Fishing Tackle Trade Exhibition). Tudni kell, hogy ez Európa egyik legnagyobb kereskedői horgászkiállitása, ahol sok cég mutatja meg termékeit, újdonságait. Ez a neves szakkiállitás 1981-ben ...

Nincs kapcsolódó videó